Vigodis

Gottfrid Godis på nätet Snus på nätet Piratlandet Facebook

Godis, godis...

Hemmahamn
Choklad
Lakrits
Godis
Godishistoria
Lösviktsgodis
Om tillsatser

 

''

 

 

 

Kioskpiraten har infört en ny dimension i uttrycket "jag älskar godis".

Innan Kioskpiratens ankomst sa man så om man gillade att äta godis. Men vi och våra trogna kunder runt om i landet vet om att älska godis innebär otroligt mycket mera.

Kioskpiratens godis föds av de bästa råämnen i en fabrik med höga krav på miljö och renlighet. Kvalitetsmedveten personal ser till att godis tillverkas och efterbehandlas på det bästa sättet. Vår leverantör sköter om vårt älskade godis kärleksfullt hela vägen från fabriken till butikens hylla.

Vi vet hur och när vårt godis tillverkas, vi känner stora delar av personalen som deltar i produktionen i olika fabriker, vi vet hur transporten går till och vi vet precis när godis anländer till Kioskpiraten.

Godis läggs i butikens hylla nästan direkt, för vi har knappast någon lager i butiken. Vi köper aldrig godis i stora mängder och i pallar vilket betyder att vi har sålt all inkommande godis redan inom några veckor.

Detta är några av våra sätt att visa vår kärlek till vår älskade godis. Och kärleken är ömsesidig. Vår godis är lycklig godis, den känner sig älskat och den håller sig fräsch.


 

 

L

info@kioskpiraten.se

 

Last Modified : 18-06-12 08:37

 

Copyright 2010
Kioskpiraten